coffeeandcake.blogg.se

PALM BEACH, FL, 6 A.M.

Kategori: Allmänt

 
 
 
Kommer aldrig i livet glömma den där morgonen i Oktober 2014...

365 days of madness - part 1

Kategori: Allmänt

Egentligen är det nu även mer än 365 dagar sen han är i mitt liv, men, men... vem skulle räkna...kanske 400!?
Jag är inte säker om människor gillar att läsa sånt på bloggar eller inte, men detta måste jag få ut mitt hjärta. Sånt är verkligen inte min stil...speciellt ingen drama...men som sagt, det är som det är och jag måste få ut det, åtminstone för mig själv...
 
Okej, sista warning nu. Detta blir en för lång historia som jag även måste dela i flera inlägg...
 
Om jag trodde att mitt liv var crazy innan jag träffade honom, så hade jag verkligen ingen aning om hur livet kan se ut.
 
I slutet av November 2013 började jag organisera ett christmas event till ett stort företag här i Zagreb som skulle vara på den 14. december. Vi bokade ett stort party rum på ett hotel och fixade hela programmet. Bara en DJ saknades...hittade en sida på nätet där man kan boka DJ, skrev mailet och snart ringde mobilen. Det var han. Visste egentligen inte vem han var. På sidan fanns det bild på 5 olika DJs och när han sa vad han heter hörde jag inte haha, vi pratade bara om eventet. Efter vår samtal skrev vi några mails till varandra och han verkade ganska trevligt.  Han sa att han skulle spela på en bar på lördag (en av barer där jag ganska ofta brukar gå ut) och att jag kan komma så att vi träffas och så att jag ser hur han är som DJ...Fortfarande hade jag ingen aning vem han var och hur han ser ut, men jag bestämmed mig att gå dit
 
Kom dit lite innan kl. 9 och han fixade precis sin DJ equipment...min första intryck var att han var jättesnygg som jag inte ens tänkte på innan eller räknade med. Vi pratade lite, han var jättetrevlig, och sen började hans spelning. Jag var lite speachless genom hela kvällen för musik han spelade var apsolut min smak, som man annars (åtminstone här i Zagreb) inte kan höra så ofta. Ingen populär klub musik utan så coola låtar...och, en av mina favorit bands - The Cure med låten Close to me. Jag var verkligen utan ord haha...min kompis också för hon visste hur det känns för mig. Han spelade bl. annat Dancing with myself från Billy Idol (en av mina absoluta favoritlåtar) Peter, Björn & Jon - Young folks, Arctic Monkeys, Bronski Beat...och sen gamla låtar som My baby just cares for me, men också nyare hits...han sista låt var Pure shores av All Saints!! Minns ni den?! Har inte hört den i 100 år tror jag och tyckte att det var såå roligt och precis min smak av allt. Jag gick till honom medans han fortfarande spelade och det var nästan omöjligt att komma fram...så många tjejer runt omkringt honom och alla var bara "varts ska du någonstant?!"...sa hej då till honom och han kramade mig och frågade om vi ska träffas senare och ha en drink men jag hade redan andra planer och gick till en annan club med mina kompisar.
 
Så. Det var vårt första möte, och trots att han är snygg som fan och verkar gilla bra musik så hade jag inte tänkt mig något. Speciellt för jag altid försöker separera mitt privatliv och jobbet.
 
Nästa dagen var en söndag och vi hade en stor familj-lunch hos min moster. När jag kollade på mobilen såg jag något konstigt - en viber meddelande (visste inte ens att jag har viber på den där telefonen). Först förstod jag inget. Hade aldrig sett viber förrut. Men sen fattade jag att det var ett medelande från honom. Att inte gå i detalj nu - vi började chatta kl 2 och slutade kl 11 på kvällen. Jag fattade fortfarande ingenting. Vi pratade inte om jobbet utan om oss...vi kände ju varandra inte, visste inget om varandra...han frågade hur gammal jag var och jag var i shock när han sa att han var 35 och blir 36 om några dagar! Det är ju 13 år äldre än vad jag är...och i shock var jag för att jag aldrig skulle säga att han var så "gammal"...han ser ut som 25... Men, men... I dessa 9 timmar som vi chattade försökte jag hela tiden sluta konversationen, ni vet hur det är när man chattar med någon...det måste ta slut at some point och jag ville inte ha en konstig situation, men han gav aldrig upp...bara frågor och frågor och skratt och "nej, gå inte!!".
 
Nästa dagen var jag tvungen att stalke-a honom lite på nätet och snart insåg jag att han var typ en känd DJ här i Kroatien. Han upptredar i alla kända klubbar eller events vilket jag inte visste. Och även jag var förrut på många av hans "spelingar"...men vem kollar på en DJ när man går ut för att dansa en lördag kväll?! Några av mina kompisar känner honom ändå. Det var en sjukt konstig känsla att se hans bilder på nätet och allt... Snart fick jag ett nytt meddelande och vi började chatta igen. Nu kom tiden när han frågade om jag var i ett förhållande vilket jag inte var och sen skojade jag bara och frågade "och du, fru? barn?"....han skickade bara bild på en liten kille och skrev ett namn, 6 år. Det var hans son. Ni kan föreställa sig hur jag kännde mig. Han sa också att han är gift och har en skilsmässa som pågår i 4 år nu. Alltså hans ex-fru och han är inte tillsammans i 4 år men skilsmässan tar en så lång tid pga barnet och hon ville inte skilja sig...ja...det var lite mycket för mig måste jag säga...Senast då visste jag att detta kommer inte gå "normalt" :)
 
På andra dagen hade vi ett möte på hotellet där eventet skulle ta plats, med företaget som vi jobbade för och honom. Det känndes konstigt att träffa honom igen...efter alla våra konversationer och dagen när han spelade...jag kunde knappt koncentrera mig på mötet som tog tvåå långa timmar... Sen frågade han mig och jag vill träffa honom senare och have drinks någonstans... Of course sa jag ja...men med "senare" menade han efter kl 10 för han måste ta hand om sitt barn först. Så väntade jag i två-tre timmar på standen. Jag minns att det var iskallt och jag var jättenervös...Sen...lite efter kl 10 ringde han och sa att han ska hämta mig någonstans. Vi gick till en bar och hade ganska många drinkar...pratade om oss, våra liv, han skillsmässa, mina gamla förhållande och så...det blev drink efter dirnk efter drink tills baren ville stänga. Han sa att han skulle köra mig hem för det var ganska sent, efter kl 1 tror jag...vi pratade inte så mycket i bilen men sen sa han - jag bor här på nästa gatan. Vill du se The Cure´s original skiva från 80-talet och ha ett glas vin hemmas hos mig? Det var typ i sista sekund innan vi gick förbi hans gata och jag sa naturligvis ja. Grejen med skivan är att när vi först chattade (dagen efter vi träffades på baren) så sa jag till honom att han spelade en av mina favoritlåtar från The Cure och då sa han att de är hans favorit band och att han har en original skiva från 80-talet (senare kommer jag berätta en "jätterolig" historia om denna skivan...).
 
När vi gick till hans dör kom en hemlös man fram till oss, ville ha en cig och började prata hur hans fru lämnade honom...då sa DJ att han är som honom, hans fru lämande honom också och skrattade...jag kommer aldrig glömma mannen...vet fortfarande vad han heter haha...
 
Okej, så vi var i hans lägenhet, han visade skivan som var i en bildram på väggen och den såg verkligen antik ut :) Han spelade The Cure och vi drack lite vin. Jag vet inte hur det hände, var lite full måste jag säga och fattade ingenting för jag aldrig i livet skulle förvänta mig något sånt med honom, men vi började kyssas. Det ända jag sa är att vi inte ska "blanda" privatliv med jobb och han sa bara att vi redan gjorde det dagen vi träffades i baren.
 
Det blev ganska sent och dags att gå hem. Nästa dag var en normal jobb dag för mig och han körde mig hem. I hans bild spelade The Killers - Miss Atomic Bomb, en av mina favoritlåtar och jag var i sjunde himmel haha...vilket jag också sa...men då sa han, nej, nu ska jag spela en låt till dig och det blev - Babybird - You´re Georgeous. Ni kan tänka er att den låten kommer påminna mig om honom hela mitt liv. Vilket inte alls är bra!
 
TO BE CONTINUED.
 
Okej, nu räker det verkligen. Det var inte meningen att skriva en sån roman bara om hur vi träffades. Och detta är bara början haha...otroligt. Kan ni tänka är hur mycket annat hände i de 365+ nästa dagarna... 
En av 1000 bilder han skickade från sitt jobb
 
Och medans jag skriver detta väntar jag på att han ska komma hit så att jag kan säga till honom att jag verkligen kan inte mer...min hundrade försök tror jag. Wish me luck.
 

söndag

Kategori: Allmänt

På söndag kväll bjöd jag min vännina till en lugn middag med vin och ost. Det är alltid lite svårt med söndagar, speciellt kvällar när man vet att det är snart måndag morgon :) Så gillar jag att ha fina kvällar innan detta, att inte tänka så mycket på måndag! 
 
I slutet blev det kanske lite för mycket vin, men det gjorde inget :)
Nästan dags att planera nästa söndagen :)

wonder why we ever go home

Kategori: Allmänt

 
 
 
 

BREAKFASTS

Kategori: Allmänt

Är frukost inte den bästa måltiden?! När jag var i Dresden, Tyskland nyss åt jag den här goda frukosten...
 
 
 

DYLAN´S CANDY BAR, MIAMI, FL

Kategori: Allmänt

När jag var i Miami i Oktober, kom jag förbi den här coola godis affären! Och det var några dagar till Halloween så fanns det alla möjliga Halloween grejer :)
 
 
 
 
 
Här är jag och kollar...bara kollar :( Tyvärr köpte jag inget...trodde att vi skulle komma tillbaka, men det gjorde vi aldrig...så om du är där - KÖP KÖP KÖP!
 
 

SEPTEMBER 2014

Kategori: Allmänt

Hoppas att detta årsresume kommer vara klar till 2016 :) Är verkligen långsam!
I början av September var jag fortfarande i Dubrovnik och jobbade där....Organiserade en team building med såna roliga bilar till ett stort företag...vi (de) körde genom vineyards och hade wine tasting.
När jag kom hem hade jag en mysig tjejkväll hemma hos mig med god mat...
Sen hade jag en av de sjukaste dagarna i mitt liv. Blev bjuden på lunch mitt i dagen (av "honom" ofc) och sa till min chef att jag kommer tillbaka om en timme (det skulle vara kl. 2, och ni måste veta att jag aldrig har rast eller lämnar kontoret annars)...men jag kom aldrig tillbaka...kom även hem kl 4 på morgonen....Minns inte ens några av alla platser jag var denna dag...
Hade lunch med pappa och åt en av de godaste beefsteaks i mitt liv!
Bestämmde mig för hundrade gången att "göra slut" med honom, fast vi inte ens är tillsammans, så måste jag ta bild från sista gången jag gick till honom hahah...hur dum kan man vara? I slutet gjorde vi inte ens "slut" och det är det fortfarande inte riktigt...
 
Det var bara några av mina "highlights" från September 2015...mycket mycke mer kommer i Oktober :)
Hoppas ni har en fin weekend!!
 
 

song of the month

Kategori: Allmänt

....är till mig INK by COLDPLAY.
 
 
 

cherry cheesecake ice cream

Kategori: Allmänt

I somras har jag ätit den bästa glassen i hela mit liv! En cherry cheesecake ice cream med riktig "crumble" / cheesecake bottom. Ingenstans i världen har jag ätit något så gott..inte Italien, inte USA...ingenstans :)
Om ni är i Dubrovnik, så måste ni testa den! De har även jättemånga andra sorter...och, tro mig eller inte, den här stora glassen kostar bara runt 14 kronor (12 croatian kuna). 
Bara en dag kvar till fredag...hoppas vi alla överlever :)

christmas eve morning

Kategori: Allmänt

Bild från en av de bästa dagarna från hela året 2014...Min vännina och jag har en tradition att vi äter frukost på ett fint cafe varje julafton. Dagen var helt perfekt! 
 
Wish I could go back!

AUGUSTI 2014

Kategori: Allmänt

Hej på är! Hoppas ni fått en bra start på väckan. Min dag har inte varit så bra...fick massa stress på jobbet och min chef pratade hela dagen inte med mig haha...har ingen aning varför... Helgen har inte heller varit den bästa :) Man säger att januari är den mest deppigaste månaden i året och jag tror att jag verkligen håller med. Men, men...man måste klara sig :) Kanske kommer ett inlägg om en ganska bra månad hjälpa.
 
Organiserade en riktig fin frukost/brunch hemma hos mig tilll min bästa vän.
Hade en myskväll med rödvin och ost.
Åkte till min "ö" en sista helg för detta år...
Opererade mina mandlar vilket var det värsta jag har varit med!! Hade en mycket seriösare och värre operation för två år sedan vilken var typ livet eller död och inte ens den var så hämskt...asså själva operation var inte det värsta utan tvååå hääämska väckor efter...kunde inte äta, DRICKA, prata...hade feber 24/7 och min chef ringde hela tiden från jobbet och ville att jag ska åka till en resa (en till event som vi organiserade i Dubrovnik)...vilket jag var också tvungen att göra...var under pressure hela tiden och mådde även värre pga jobbet och allt stress som min chef gjorde.
Dagen innan jag skulle resa bjöd mig en god vännina till middag...
...så nu kommer en till Dubrovnik resa...åkte dit den 31.Augusti så kommer fortsättningen i September inläget :) Hotellet var hur fint som helst och jag var ledig min första dag där (fast jag fortfarande hade feber efter operationen):
Beställde en god hamburgare och kollade på MTV VMA´s tror jag det var...
Jag är så tacksam att jag åtminstone får bra rum på hotell när jag jobbar där, så att jag har tillräckligt plats och en skrivbord...
 
Fortsättningen av Durbvovnik resan kommer som sagt i September inlägget...då jag åkte dit den 31.Augusti...Och en "fun fackt" till sist...har inte sett "honom" i en hel månad och sen träffades vi i 10 minuter på flygplatsen...han landade precis från Lisabon när jag skulle flyga till Dubrovnik...Ja...
 
 

JULI 2014

Kategori: Allmänt

Juli var en ganska lugn månad...inte speciellt mycket jobb och jag åkte varje helg till havet. Vi har en fin lägenhet på en ö som är 2h med bilen från Zagreb. 
Havet är precis framför huset...
Kändes bra att ha lite tid för mig själv...
Sen kom min syster som bor i Tyskland och var två veckor hos oss i Zagreb...vi spenderade mycket tid tillsammans. Tycker att Zagreb är speciell fin på sommaren!
Fikade på en rooftop cafe!
var på en open-air teater...
Åt på en ny restaurang...
Eftersom jag var ensam på kontoret hela sommaren så bjöd jag vänner på fika :)
Åt goda hamburagre på en ny "ekologisk" hamburger bar..
Ny sommar klänning som jag hade på mig bara en gång :(
Bilden är dålig, men måste ha den här bara för mig själv, att påminna mig om en av de bästa kvällarna någonsin! En sommar party på min favorit klubb här i Zagreb... "Summer Twist".
Den där kvällen var också "speciell" för innan jag gick ut så bjöd "han" mig för första gången någonsin till en restaurang. Jag sa att jag ska skriva ett inlägg om honom och hela "förhållandet" för det är verkligen för komplicerad att förstå... Vi träffades i mer en ett halvt år (antingen hemma hos honom eller hos mig, eller på mitt kontor), var aldrig tillsammans "in public" tills juni. Och efter den dagen så började vi även träffas ute oftare..fikade ofta på cafeet på bilden här under...tills slutet av juli när han åkte på semester haha :)
 
Känndes som att juli var igår. Och nu är det redan januari....

JUNI 2014

Kategori: Allmänt

Juni började med en resa till Dubrovnik. Vi organiserade ett event där och allt gick jättebra, hade för första gången även tid att njuta lite...
Fick ett fint rum med balkong och fin utsikt...
Åt så himla gott mat!!!
ja...
Men den blev god...och vin...ah det bästa jag vet!
Solnedgan var så fin den där kvällen...
Drack god champagne...
Hotellet var fint
Inte mycket folk...
En sista lunch på stan innan jag flög tillbaka till Zagreb...
Dubrovnik är så fin!! Åk dit!!
När jag kom tillbaka var det nästan min föddelsedag...och något jag aldrig skulle tro hände:"Han" (ska senare berätta vem "han" är :)) bjöd mig på champagne och jordgubbar...visste inte ens att han vet att det var min föddelsedag. Och ja, inga champagnegläser - han hade precis flyttat :)
På min föddelsedag hade jag lunch med mina två chefs och på kvällen gick jag till Queens of the Stone Age konsert. Det var en jättevarm dag med + 30 grader.
Sen var jag på IN MUSIC festival här i Zagreb - jättebra festival!! Black Keys, MGMT, Pixies, The Fratellis och många andra var där...
Hela Kroatien var galen pga fotbolls VM :) Jag kollade varje match på stortorget i Zagreb.
Dags att åka till Dubrovnik igen :) Ett event till, men andra hotell...
Fick ett present från Tiffany&Co :)
Heaven on earth 
En sista cocktail på terrassen...
 
 Juni var en bra månad :) Har runt 1000 bilder haha...måste göra flera inlägg om Dubrovnik. Om någon behöver tips - fråg bara! Är där pga jobbet minns fem gånger om året.
 

HARD ROCK CAFE MIAMI

Kategori: Allmänt

Music is a big part of my life and I always remember which song was playing wherever I was...
Two months ago, when I was sitting at Hard Rock Cafe Miami, this one was playing on their tv screen..never heard it before but it suited the whole place and atmosphere so perfectly.
 
 
 
 
 

MAI 2014

Kategori: Allmänt

Mai började med min första Paris resa! Hälsade på min kompis som pluggade där! En av de bästa resorna någonsin! Älskar Paris verkligen!
Hade piknik i Jardin du Luxembourg...
Shoppade...
Åt massa croissants och drack gott kaffe överallt...
Tog masssaaa bilder och hade det bara roligt...tror att jag måste göra ett inlägg bara om Paris :)
Sen var det dags att åka hem, men bestämmde mig att fortsätta njuta av livet och gick ut redan nästa dagen... (Tips om ni är i Zagreb: La Bodega wine bar)
Farmor började baka somriga jordgubbstårtor...
...bokade min allra första USA resa...till FLORIDA wooohooo
Firade min chefs föddelsedag på kontoret...
Och hade massa Martinis efter jobbet...vädret var perfekt hela Mai så njöt jag varenda dag och satt ute i solen!
 
Mai var en ganska bra månad måste jag säga :))
 
 

A CASE OF YOU

Kategori: Allmänt

En liten film-tips - "A case of you".
Filmen handlar om att en kille (Justin Long) vill att tjejen som jobbar på cafeet där han fikar varje dag börjar gilla honom. Så börjar han med facebook stalking och gör allt som hon skriver om i sin profil. T.ex. när hon skriver att det inte finns något sexigare än killar som spelar gitarr, så börjar han lära sig gitarr...eller börjar träna judo...läser hennes favorit böcker, lyssnar på hennes favorit musik osv (fast han själv inte gillar allt detta).
Jag kan relatera mig ganska mycket med filmen, har varit i liknade situationer - både när jag ville att någon gillar mig (inte precis med facebook stalking, men gjorde saker jag själv inte var intresserat i bara för att han var) och när killar ville att jag gillar de och gjorde eller pratade om saker jag älskar bara för de ville imponera mig...ni kan föreställa sig att det inte slutade bra i båda fall :)
 
Varför kan man inte bara vara sig själv? 
 
Kan bara citera Oscar Wilde - "Be yourself, everyone else is already taken."
 

APRIL 2014

Kategori: Allmänt

Första två väckorna i April jobbade jag nästan 24/7...alltså från kl 8 på morgonen till kl 2 på natten utan paus och var tvungen att åka taxi hem varje dag och dricka för mycket Red Bull. Vi hade sjukt mycket jobb inför stora konferensen som vi organiserade i Split i ett av mina favorithotell någonsin - Le Meridien Lav.
Medans jag satt på kontoret, kom våren till Zagreb!
Utsikt från hotellet i Split:
Och min favorit terras i hela världen:
Där jag satt och fikade bara sista dagen innan vi skulle hem...annars fanns det ingen tid :(
När jag kom hem, kom våren också till min gård hemma :)
Gick till en bil (oldtimer) museum i Zagreb som var jätteintressant
Sen var det Påsk :)
En ny sushi bar öppnades i Zagreb och jag provade deras suupper goda sushi!! Även take-out box är fin!
 
Så...det var min April...Mai börjar med Paris-resan :)
 

KEY WEST, FL

Kategori: Allmänt

En liten throwback från Oktober när jag var i USA...
 
 
Hoppas ni har en fin lördag kväll :)

mars 2014

Kategori: Allmänt

Från hela Mars, minns jag egentligen bara mardrömsresan till London. Nu kommer ni se och läsa något typiskt för mitt jobb - bilderna ser fantastikt ut, medans reality var lååångt borta från fantastisk.
Allt jag kan säga är Murphys law "If something can go wrong, it will go wrong."
Jag kan fortfarande inte fatta att något kan gå så fel, from the very start. 
Vi hade två stora projekt/events på gång när vi skulle åka till London för att organisera ett av de.
En cardiologyconference som jag egentligen inte var med från början och hade ingen aning om, för "mitt" projekt var den andra (som tog plats två väckor efter London) och följde bara med för att hjälpa min kolega, vilkens projekt detta egentligen var....
Dagen innan resan jobbade vi till kl 1 på natten...jag sprang hem, trött som fan...visste inte ens vad jag packar, sov i 3 timmar och åkte till flygplatsen...när min kolegas man ringde och sa att hon mår illa och att jag ska komma ut och hjälpa de med hennes bagage... I slutet kunde hon inte åka med, hon var bara på toalleten och kunde inte stå på sina ben...jag var tvungen att åka ensam och som sagt, hade INGEN aningom något där...hon sa bara att hon ska skicka mig ett stort mail med allt viktigt när hon mår lite bättre och innan jag landar. Jag skulle ha möte efter möte efter möte och måste springa från flygplatsen till hotellet så fort jag landar sa hon... Ni kan förstå att jag mådde illa hela vägen dit. Aldrig förrut har jag varit i London.
Okej, jag kom dit, överlevde alla möte och kl 9 på kvällen kom min kolega med andra flygen från Zagreb, hon mådde lite bätte och bestämmde sig att komma (tack gud säger jag bara!). Vi satte oss äntligen för att äta middag (jag åt inget sen kl 6 på morgonen) när brand alarm började...alla från hotellet måste gå ut och brandkåren kom...det var svinkalt ute. Det tog två timmar att lösa allt med branden (inget seriöst, men vi kunde inte gå in) så hela vår jobb och preparationer till eventet som började nästa dagen blev "försenad"...vi slutade jättesent på natten med allt och det kändes bara som att dagen aldrig kommer ta slut.
Dagen efter (och alla dagar där) blev inte bättre...problem efter problem efter problem... Hotellet gjorde inte sitt jobb..det fanns så många problem och fel att lösa att jag inte trodde det var sant. Och att allt blir "bättre" så ringde min telefon hela tiden. HELA TIDEN. Hemma på kontoret i Zagreb var det KAOS för att jag inte var där och det fanns massa jobb med projektet som jag egentligen skulle jobba med mest.
Bild från mitt rum kl 4 på morgonen när jag gick till sängs äntligen...
Man kan se lite av The Shard.
Inte ens äta kunde jag. Så fort jag satte mig till ex. till frukost ringde någon och jag måste springa någonstans för det fanns problem... Jag sov inte heller i 4 dagar. Kl. 2 på natten när vi trodde att allt är löst, så kom något nytt upp. Asså det var en 4-star hotel och man skulle verkligen inte tro att de inte kan göra sitt jobb. Det kanske värsta av allt var transfer company som vi hyrde (den var inte alls billig, och man säger ett av "de bästa i London ha-ha)...de mixade allt upp...åkte till London Heathrow airport istället för Gatwickf för att hämta någon osv, och vi hade över 400 deltagare som kom från olika länder...MARDRÖM säger jag bara.
Tack gud gick allt bra med gala dinner som vi organiserade i The Honourable Society of Lincolns Inn, här på bilderna, men tro mig, kunde inte ens njuta detta pga alla problem, min telefon och exhausment:
Kunde inte ta bilder från stora hallen där de satt, men i ett mindre rum fick min kollega och jag äta middag ensam...och en real butler förberedade allt till oss :)
 
Det "roligaste" av allt var att jag inte ens kunde äta där för min apetit var borta från all stress jag hade...
 
Kan inte hitta bilden på huvudrätten :(... Vi organiserade typiska London bussar som tog oss från hotellet dit och tillbaka :) Alla var jättenöjda...Men så fort jag kom tillbaka till hotellet fanns det flera problem att fixa (med dumma transfer company som organiserade alla airport transfers till nästa dagen fel). Så satt jag i ett rum med jävla air condition som ingen kunde stänga av till kl 4 på morgonen och mådde bara illa. Jag trodde att allt detta aldrig kommer ta slut...ville bara quit my job och gå hem haha...
 I FYRA dagar hade jag inte tid eller chans att dricka kaffe...så den här på bilden var mitt första och darför måste jag bara ha bilden i detta inlägg :)
Och så fortsatte allt med massa problem till sista dagen, tills det var kväll och alla äntligen borta med rätta transfers till rätta flygplatsen...efter 101 problem för mångas transfer inte kom i tid och jag spenderade timmar och timmar på mobilen... Jag ville bara gå till sängs  och orkade inte med livet...av London såg jag inget tills då och orkade inte heller längre...Men min kolega gav inte upp...hon ville att vi har det roligt sista kvällen och tog mig till stan som jag är glad över nu...annars skulle jag verkligen hata poor London haha... Vi gick till en av Jamie Olivers restauranger och promenerade...
 

Sen var jag på bra humor och bjöd henne på cocktails i hotel bar...
Fina Big Ben var nästan framför hotellet
Och en överaskning till sista dagen...en kille som jobbar som concierge på hotellet fixade frukost "upgrade" till mig..det finns ju speciella frukostar på finare restaurangen i hotellet till de som bokar junior suite eller bättre rum...han såg hur stressad jag var de senase dagarna och gav mig detta "present". Jättesnäll kille :)
Och frukost med fin utsikt över London var jäättegott!
Sen var det äntligen dags att åka hem (även om allt slutade bra till slut :))!!!!!!
Förutom en sista sak haha...när vi kom till flygplatsen hade vi egentligen ganska mycket tid kvar till boarding och så fort jag såg Costa Coffee sprang jag dit för att njuta ett gott kaffe...men sen började boarding myyycket tidigare och jag måste ta kaffeet in i planet och spillde den över hela platsen haha...
Och en "gossip" till slut  :)) På hotellet jobbade en jättesött kille från Portugal som hjälpte mig ganska mycket men eftersom jag var i stress hela tiden och sprang överaltt, så hade vi ingen tid att prata normalt och umgås...dagen jag skulle åka (på en söndag) sa han att han skulle komma dit tidigt på morgonen för att säga hej då (även om han hade en ledig dag :)...och OF COURSE fanns det igen några små problems...så kunde han inte hitta mig i en timme för jag var och fixade saker med hotel management och sen kom min bil till flygplatsen och jag satt mig i den och den började köra iväg när jag såg honom framför hotellet och han såg mig och tittade ledsen på mig och jag på honom...som i en film :) :( Jag hittade honom på facebook sen för att säga förlåt...
 
 
Så...förlåt för min dåååliga svenska...men hoppas ni försod allt jag skrev!
Det är allt jag minns från Mars! Konstiga London resan :))
 
 
 

zagreb ice park

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som tidigare sagt, har vi här i Zagreb en ny julmarknad/ice park. Tycker den är verkligen speciell snygg och mysig! Älskar min stad <3 Det bästa är att jag går förbi här varje dag på vägen till jobbet!
 
GOTT NYTT ÅR!!!!!